Succeskriterier


Downlod venligst skemaet "Succeskriterier" og upload det igen i udfyldt stand under dit eget navn.
Du må meget gerne tage det frem flere gange undervejs og tilpasse det efterhånden som din læringsproces skrider frem.

Tomt skema:

Ny: Revidering af jeres succeskriterier (jvf. mail af 10.2.2012: Web 2.0 projektet). Vi skriver bl.a.:
Til forskel fra første gang I udfyldte dem, ved I nu lidt mere om, hvad I er op imod, så nu skulle I mere præcist kunne lægge en plan for jeres forløb. I har også nu en fornemmelse af, hvor svært/let I finder arbejdet og, hvor meget tid I har at gøre godt med. Begge dele er individuelle.
Nogle af jer har forudsætninger for at gå længere i forløbet end andre, nogle af jer kan afsætte mere tid end andre. Det er netop derfor jeres individuelle planlægning er vigtig. Ingen kan nå det hele og ingen har døgnets 24 timer til rådighed.

Bemærk, at selvom der selvfølgelig er tale om en vis del "teknik" (er det bloggen, du vil koncenterere dig om, eller de sociale bogmærker/delicious eller billedressourcer (Flickr), men overse endelig ikke, at det væsentligste er at sætte det ind i en biblioteksfaglig sammenhæng (faglige mål og kollaborative mål). Hvad synes du, der kan bruges? Hvordan synes du, det skal bruges? Hvordan kan du holde dig opdateret (nu har I jo set, at det ikke er noget, man får en manual til og lærer én gang for alle)? Hvordan kan I i fællesskab hjælpe hinanden videre? Eksempelvis har Rikke og Rie gjort sig nogle tanker om LibraryThing. Kan det bruges eller ej? Hvis ja, hvordan kunne det så evt. bruges? Hvis nej: hvad mangler der - er der evt. noget andet "derude", der bedre kunne bruges?
Brug jeres blogs til at tænke over og diskutere disse spørgsmål - og husk også, at der er hjælp at få i Netværkforummet, når du har behov for det.

NB. husk også at læse Lektor Blommes blog :)



Hej her er mit skema/ Anne-Dorte



Går ud fra at vi skal uploade her? Anyway, her er mit skema:
- Rie


Her er mit bud - Ingeborg


Nu prøver jeg - Margit




V.h. Frederik
Hej Frederik, der er gået noget galt, for dit skema er tomt, i hvert fald ift. svar. - Rie

Hilsen hende med den grimme kat
hilsener Elisabeth

Hermed mit skema... Lis

Her med fremlægges mit skema for succeskriterier mvh Kirsten Nissen



Her er Anne's skema